Simbolistica purtarii unui inel pe un anumit deget

Simbolistica purtarii unui inel pe un anumit deget

Nu știu alții cum sunt, dar starea mea e influențată de modul în care port inelele.

Dacă port un inel pe degetul arătător mă simt mai încrezătoare, mai hotărâtă. Sentimentul e mai pronunțat atunci când port inelul la mâna dreaptă, probabil legat de faptul că dreapta e mâna mea dominantă.

Inelul pe degetul mijlociu mă face să mă simt puternică și echilibrată, iar pe cel inelar mă face să mă simt mai feminină.

Fiind curioasă de unde vin aceste impulsuri, am purces să cercetez semnificația mistică a inelelor și legătura cu degetele pe care sunt purtate.

Degetul mic  este considerat a îl reprezenta pe Mercur și atributele sale - inteligență, intuiție, persuasiune, comunicare. Dacă ai nevoie de un impuls de creativitate, de ușurință în comunicare și putere de convingere, încearcă să porți inele pe degetul mic.

Inelarul este degetul iubirii și al relațiilor, dar poate însemna și simț artistic și frumusețe. Cele mai multe culturi consideră purtarea unui inel pe degetul inelar drept simbol al implicării într-o relație, dar îl poți purta și pentru a exprima iubirea de sine și încrederea în valorile și capacitățile tale.

Semnificația degetului mijlociu este legată de echilibru, dreptate și responsabilitate. Fiind centrul mâinii, reprezintă și identitatea personală și lucrurile care sunt importante pentru noi.

Dacă ești într-o călătorie spirituală, în căutare de răspunsuri, încearcă să porți inelul pe degetul mijlociu. Te va ajuta să rămâi centrat și să nu uiți de importanța valorilor tale.

Dacă vrei să faci o declarație despre tine și viața ta, poți purta un inel statement pe acest deget.

Degetul arătător este considerat a reprezenta leadershipul, ambiția și încrederea în sine. Alte interpretări spun că degetul arătător este strâns legat de Ego. De aceea, poți purta un inel pe degetul arătător pentru a da un impuls încrederii în tine dar și unul pe cel mijlociu, pentru a-ți aminti de echilibru.

Degetul mare este legat de independență și puterea voinței. Dacă îți place să porți inele de degetul mare, poate fi pentru că ești o fire independentă, un spirit liber.

Combinând simbolistica fiecărui deget cu cea a fiecărei mâini, tragem concluzia că atunci când porți inele pe mâna dominantă , transmiți în jur energia corespunzătoare atributelor degetului sau degetelor pe care porți inele, iar atunci când le porți pe mâna cealaltă, le atragi

Astfel, dacă ești dreptaci, poți purta un inel pe degetul mijlociu al mâinii drepte pentru a emana, a transmite celor din jurul tău echilibru, armonie, sau îl poți purta pe degetul mijlociu al mâinii stângi pentru a atrage echilibrul și armonia în viața ta. 

Inel otel inoxidabil cu zirconiu rosu Crucea cu Cristal
Inel otel inoxidabil cu zirconiu rosu Crucea cu Cristal Bijuterii - inele
Inel otel inoxidabil cu zirconiu rosu Crucea cu Cristal Produs realizat...
85,00 RON
Inel otel inoxidabil Crucea de Fier cu Fleur de Lys
Inel otel inoxidabil Crucea de Fier cu Fleur de Lys Bijuterii - inele
Inel otel inoxidabil Crucea de Fier cu Fleur de Lys Produs realizat de Et...
95,00 RON
Inel otel inoxidabil Lupta
Inel otel inoxidabil Lupta Bijuterii - inele
Inel otel inoxidabil Lupta Este realizat de Et Nox Germania, din otel...
59,00 RON

Taguri:

Comentarii