Pandantiv din argint Copacul vietii cu pentagrama

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Et Nox
14100 RON (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza pe masura ce se adauga in cos. RETURUL SI SCHIMBUL SUNT GRATUITE!
Et Nox
Cod produs - SKU K5502

Descriere

Arborele Vieții este un simbol cu puternice implicații spirituale ce exprimă armonia dintre Divin și lumesc, dintre Cer și Pământ, dintre Creator și Creație. Este simbolul care exprimă cel mai bine sintagma „precum în cer așa și pe pământ”.

Simbol al vieții în continuă evoluție, în ascensiune spre cer, arborele înlesnește comuniunea între cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin rădăcini; suprafața pământului, prin trunchi și crengile de jos; înaltul, prin ramurile dinspre vârf.

Avându-și rădăcinile înfipte în pământ și crengile înălțate spre cer, arborele este socotit ca un simbol al raporturilor ce se stabilesc între pământ și cer. În acest sens, el are caracterul unui centru de armonizare și echilibru.

Copacul exprimă perfect relația dintre noi și tărâmul ceresc și înlesnește apropierea de Dumnezeu .

Arborele Vieții ne învață cum să fim în relații de iubire cu sine, cu alții și cu Divinul, cum să ne echilibrăm emoțiile, cum să ne liniștim mintea hiperactivă și să ne deschidem gradul de conștientizare pentru a face loc sentimentelor de bucurie intensă.

Copacul vieții este un talisman pentru echilibru, liniște sufletească, cunoaștere spirituală, înțelepciune. Pentagrama magică este suprapusă peste copacul vieții, îmbunătățind puterea acestuia de protecție.

Pandantivul Copacul vieții cu pentagramă este realizat de Et Nox Germania, din argint 925. Face parte din seria Magic and Mystic.

Pandantivul vine însoțit de un șnur de aprox. 50 cm. Lănțișor de argint se poate achiziționa separat.

Dimensiuni: 37 mm.

Greutate aproximativa (gr): 4,89


Detalii

SKU
K5502
Greutate
0.01 kg
Brand
Tema
Copaci, Padure, Pentagramă
MATERIAL
ARGINT
CULOARE
Argintiu
STIL
CELTIC, EZOTERIC
GEN
Pentru FEMEI/ FETE

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)