REGULAMENT PROMOTIE BLACK FRIDAY 2023

In perioada 10-17 noiembrie 2023 o gama de produse vor fi reduse pe www.gothicfairy.ro Acestea vor aparea pe website in sectiunea Promotii.

Preturile afisate la produsele aflate in aceasta campanie au deja reducerea aplicata. Promotia se aplica doar pe website (www.gothicfairy.ro) si nu este valabila si in magazinul fizic. Se poate insa plasa comanda online cu produse aflate la promotie si alege drept metoda de livrare Ridicare din magazin. In acest caz, comanda care contine produse aflate la promotie va putea fi rezervata in magazin doar o zi. 

Pretul la produsele participante la promotie este redus doar in limita stocului disponibil. Odata stocul epuizat, produsul va reveni la pretul intreg si va iesi din campanie. 

Promotia se va incheia in data de 17 noiembrie la miezul noptii.

REGULAMENT PROMOTIE HALLOWEEN 2023

De Halloween, pe 31 octombrie 2023, toata ziua produsele vor fi reduse cu 10%. Aceasta reducere nu se cumuleaza cu cea de la produsele deja anterior reduse. Preturile afisate pe site sunt deja reduse.

Promotia se aplica atat pe website (www.gothicfairy.ro) cat si in magazinul fizic. In magazinul fizic, reducerea se va aplica la casa de marcat. 

Promotia de Halloween este valabila doar in ziua de 31 octombrie, de la ora 00:00 pana la ora 23:59.