Atentie la produsele contrafacute!

Pentru noi, cei de la Gothic Fairy, este foarte important să îți oferim produse de cea mai bună calitate, de la furnizori/producători de renume, din UE sau SUA. Produsele comercializate de noi folosesc cele mai bune materiale, iar producătorii lor fie au propria echipă de designeri fie recunosc și remunerează artiști independenți pentru a crea designul, sau plătesc licențe pentru a folosi logo-uri ale unor filme/formații renumite - Game of Thrones, Metallica, etc.

Vei vedea cu siguranță pe diverse canale media sau pe internet reclame cu produse asemănătoare cu cele comercializate de noi, dar mult mai ieftine, oferite de diverse platforme din China, cum ar fi Wish, Alibaba și Aliexpress. Fii atent la ce cumperi și nu te lăsa înșelat! Produsele respective sunt contrafăcute, cei care le produc nu numai că fură obiectul muncii grele a designerilor dar le și realizează cu cele mai ieftine materiale, astfel încât doar să semene foarte bine în poze cu originalele. De foarte multe ori, sunt folosite chiar pozele produselor originale, însă ceea ce se livrează este o imitație prost realizată.

Poate vei crede că ai făcut cea mai bună afacere cumpărând un produs cu mult mai ieftin, însă atunci când vei primi produsul vei realiza  că este doar o imitație de foarte proastă calitate, realizată din materiale potențial periculoase, ce îți pot pune sănătatea în pericol. Halbele, paharele de shot, pocalurile și potirele noastre, de exemplu, au un interior detașabil, realizat din oțel alimentar, testat conform Legislației Germane pentru Alimente din 1 septembrie 2005 (LFGB), secțiunile 30&31. Aceste teste includ teste de miros și gust, precum și teste pentru conținutul de metale grele. La produsele contrafăcute nici vorbă de așa ceva! 

Mai jos găsești câteva diferențe între produsele originale, cu licență, comercializate de noi și produsele contrafăcute de pe platformele amintite mai sus, sau alte diverse site-uri/platforme, unde par a fi mult mai ieftine decât pe site-ul nostru. Nu uita, dacă pare o ofertă prea bună să fie adevărată, cel mai probabil chiar așa este! 


  •   Produsele contrafăcute nu au detalii printate pe baza produsului, cu informațiile referitoare la licențe                                                               


  • La produsele contrafăcute este evidentă lipsa atenției la detalii și sunt pictate superficial  • Produsele contrafăcute sunt realizate din materiale de calitate proastă, instabile și nerezistente. Cupa de inox fie nici nu este din inox, fie este din inox fără certificare alimentară.Produse de comparat (/5)