Foarte faine obiectele de pe site! Imi place tare mult produsul comandat, e ideal pt un cadou :), iar lucratura e minunata. Multumesc, Gothic fairy! Cu siguranta voi reveni!

Enache Denisa

Seriozitate si promptitudine. Cele comandate sint de foarte buna calitate, ambalate corespunzator au ajuns in perfecta stare.

Gab1

M-a impresionat in mod deosebit faptul ca ati livrat ce-ati promis: produsele comandate de mine nu erau in stoc, dar au venit asa cum ati spus ca or sa vina, m-ati tinut la curent cu statusul comenzii, iar atunci cind mi-am primit pachetul totul a fost impecabil! Multumesc frumos si...ne mai vedem!

Anca Ciornei

Superbe produse, livrate exemplar, preturi ok. Multumesc mult pentru produse! Va recomand cu drag.

Adina Maria Vaides

Au fost extraordinari cu plasarea și livrarea comenzii (în două zile deja mă bucuram de produsele primite, împachetate cu foarte foarte multă grijă). Superbe servicii, de produse nici nu se pune problema, îi recomand cu dragă inimă.

Bortă Teodosia

Produse foarte foarte frumoase, magice, de poveste. Serviciile cu clienții ireproșabile. Recomand.

CRISTINA TABUIA

Produse conform cu așteptările, de calitate.

Catalina Gradinaru

Personalul mi-a oferit cu amabilitate toate informațiile despre produsele de interes. Brățara vikinga cu capete de lupi este bine lucrata, solida, se așează foarte bine pe încheietura mâinii. Pe scurt - personal foarte amabil, produse de calitate, livrare rapidă.

Dregan Dacian

Produsele comandate sunt exact ce mă așteptam,deosebite!Sunt foarte multumit

Drind Catalin

De fiecare data sunt multumit de acest site. Ultima data am comandat un Pocal marca Assassin Creed, betisoare de tamaie cu esnta de iasomie si o agenda cu coperti Assassin Creed. Sunt extrem de multumit de produse, calitatea este net superioara. Voi reveni de fiecare data cu drag pe acest site.

Ionut

Gama variata de produse ,calitative . Servicii foarte bune! Va recomand cu caldura.

Constantin Veronica-Cristina

Neasteptat de buna pt. -calitatea produselor- -seriozitatea respectarii termenului -prezentare-livrare

filipescu mariana

Livrare prompta și produse suuuuper

Nastase Adriana

Produsele Nemesis Now (pisicile) sunt senzaționale, la fel și dovleacul suport pentru conuri parfumate. Mulțumesc echipei Gothic Fairy pentru promtitudine și amabilitate - de fiecare dată când ajung în magaznul Gothic Fairy găsesc aceeași atmosferă prietenoasă, cu mulțimea de statuete năstrușnice și interesante.

liana ivan

Sunt foarte mulțumită , revin cu drag. ❤️Produsele au fost conform așteptărilor, livrarea mai rapidă decât mă așteptam.

Lupu

Sunt foarte mulțumită! Servicii de calitate, produs excepțional! Va Multumesc!

Burgui Liliana

Multumesc echipei Gothic Fairy pentru amabilitate si profesionalism. Produsele ( pisicutele Lisei Parker) sunt superbe - mai frumoase in realitate, decat in poze:_absolut magice!

liana ivan

Sunt foarte mulțumită de produsele primite!! Au venit și foarte repede!! Mulțumesc frumos!!

Popescu Gabriela

Produse excelente! Magazinul meu preferat!!

Manuela Minca

Produsele pe care le am comandat sunt foarte frumoase,personalul este foarte amabil,oricând cu plăcere voi reveni ptr o nouă comandă.

Tenea Natalia
Produse de comparat (/5)