5 cristale pentru diminuarea anxietatii

 Anxietatea este, din păcate, extrem de răspândită în aceste timpuri. Majoritatea oamenilor o vor experimenta la un moment dat în viața lor. Poate îngreuna concentrarea sau te poate împiedica să fii prezent în fiecare moment. Te poate paraliza și din cauza ei poți să nu îți trăiești viața la adevăratul potențial. Din fericire, există multe modalități de a combate anxietatea. Meditația, yoga și aromaterapia pot fi instrumente foarte utile în tratarea anxietății. Un alt mod potențial de a combate anxietatea este prin utilizarea cristalelor.

 Cristalele au fost folosite de oameni din cele mai vechi timpuri, pentru a valorifica vibrațiile lor puternice și câmpurile energetice. Ele pot fi folosite în diverse moduri pentru a te mângâia și a te sprijini atunci când ai nevoie. Ține-le în palmă în timpul meditației, poartă-le asupra ta pe tot parcursul zilei, sub forma unei bijuterii sau pur și simplu în buzunar/portofel, sau poți chiar să așezi un cristal pe sau sub pernă în timp ce dormi.

 Mai jos este o listă cu cinci cristale care funcționează minunat pentru a ameliora anxietatea. Sperăm că vei găsi aceste informații utile și că le vei folosi cu succes pentru a îți îmbunătăți viața.

     

      1. Ametist

 Ametistul este un cristal minunat pentru a combate anxietatea. Este cunoscut în special pentru efectele sale pașnice, stabilizatoare, calmante și relaxante. Este un cristal puternic pentru curățarea energiei negative, inclusiv a anxietății. Este o piatră prețioasă în special psihică și poate și funcționa bine pentru a alunga gândurile iraționale pe care le poate provoca anxietatea.

      2. Obsidian

Obsidianul este un cristal cunoscut pentru optimism, puritate, echilibru, perspicacitate, protecție și adevăr. Deoarece energia sa ajută la ridicarea moralului și oferă doze puternice de optimism, poate ajuta și la anxietate. Pentru mulți dintre noi, anxietatea este cel mai probabil să apară atunci când suntem deja într-o stare mentală întunecată și diminuată, ceea ce face ca Obsidianul să fie o alegere minunată.

      3. Sodalit

Sodalitul valorifică puterea armoniei, adevărului, intuiției, ordinii, stimei de sine și logicii. Este minunat să stimulezi intuiția și să-ți întărești hotărârea de a trăi autentic. Când suntem în armonie și pace și ne simțim cu adevărat confortabil cu noi înșine, suntem în stare să combatem anxietatea. Cu mai puțină nesiguranță și îndoială, cu siguranță vei experimenta și o scădere a anxietății.

      4. Agata

Agata este minunata pentru calmarea minții și pentru vindecarea emoțiilor negative. Îți deschide ușa conexiunii spirituale, susținând intuiția, exprimarea clară și atenuând stresul și anxietatea. Această piatră blândă poate fi extrem de utilă în situațiile în care comunicarea cu ceilalți este îngreunată, tensiunea este mare și situația este foarte stresantă. Agata este incredibil de eficientă în a depăși dificultățile de comunicare și neînțelegerile.

      5. Ochi de tigru

Ochiul tigrului este un alt cristal perfect de folosit pentru a combate anxietatea. Îți poate oferi un impuls minunat de încredere, curaj și putere. Printre alte calități se numără un efect calmant, puterea de a persevera și un sentimentul că poți. Aceste abilități minunate pot lucra împreună pentru a îți oferi un impuls de încredere atât de necesar, care îți va reduce cu siguranță anxietatea. Acest cristal este deosebit de util în combaterea anxietății sociale.

Articole similare

Cum se fac ritualurile cu lumanari
Cum se fac ritualurile cu lumanari
Unele dintre produsele noastre cele mai populare sunt lumanarile magice pentru ritualuri. Suntem adesea intrebati de moduri de realizare a acestor ritualuri, asa ca descriem mai jos acest proces. ...
5 cristale pentru protectie
5 cristale pentru protectie
Pe parcursul vieții, e posibil să apară perioade când simți că ai nevoie de protecție. Poate că te simți blocat într-o relație toxică sau te simți paralizat și anxios din cauza fluxului nesfârșit de...
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
Îngerii sunt cu adevărat universali. Un procent mult mai mare decât oamenii care cred în orice religie mondială, cred în îngeri. Asta deoarece îngerii sunt esențiali pentru majoritatea religiilor...
Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Chiar și atunci când simți că ești complet singur, există însoțitori divini care sunt mereu cu tine. Înainte de încarnare, ei au ales să te însoțească de-a lungul vieții, din momentul primei tale...
Produse de comparat (/5)