5 cristale pentru protectie

Pe parcursul vieții, e posibil să apară perioade când simți că ai nevoie de protecție. Poate că te simți blocat într-o relație toxică sau te simți paralizat și anxios din cauza fluxului nesfârșit de știri negative de la televizor, radio și din social media, pline de șoc și groază. Poate că simți că ești sufocat de energia negativă din jur și că nimic nu merge cum trebuie.

În orice moment, pot exista factori atât interni, cât și externi, față de care avem nevoie de protecție. Dacă ai de-a face cu gânduri negative, autosabotaj, relații toxice sau negativitate din partea altora, protecția oferită de cristale te poate ajuta.

Cristalele pot fi folosite pentru a te proteja de surse externe și energii negative, însă ele ar putea fi capabile și să te ajute să îți valorifici puterea de a te proteja singur și să îți ofere claritatea de a ști când să ieși dintr-o situație. Mai jos este o listă cu 5 cristale ce te pot ajuta să te protejezi. Poți valorifica energia acestor cristale ținându-le în mână în timpul meditației sau purtându-le la tine pe tot parcursul zilei.

   

  1. Hematit

Acest cristal este foarte util atunci când este utilizat în timpul unei perioade de tranziție sau de transformare din viața ta. Energiile sale de împământare și echilibrare pot fi de mare ajutor atunci când vine vorba de cultivarea unei fundații solide în aceste vremuri dificile. Hematitul este reprezentat de elementul Pământ, semnele zodiacale Vărsător, Leu și de Chakra Rădăcină.

  2. Onix

Onixul poate fi folosit pentru manifestarea puterii și a încrederii în sine, două dintre instrumentele pe care le vei folosi pentru a te ridica și a te proteja. Cu energia acestui cristal puternic, vei putea rezista la orice ți-ar arunca viața in cale. Este reprezentat de elementul Pământ, semnele zodiacale Gemeni, Scorpion și Chakra Rădăcină.

 

  3. Malachit

Acest cristal este perfect pentru respingerea energiei negative. Indiferent dacă această energie este externă sau internă, acest cristal poate lucra pentru a îndepărta orice negativitate. Malachitul este reprezentat de elementul apă, semnele zodiacale Taur, Scorpion și Chakra Inimii.

 

  4. Ametist

Ametistul este unul dintre cele mai bune cristale pentru protectia psihica. Are proprietăți de stabilizare și echilibrare și poate fi folosit pentru a avea grijă atât de bunăstarea ta emoțională, cât și de cea spirituală. Utilizează acest cristal pentru a ajuta la curățarea gândurilor iraționale, negative sau anxioase. El rezonează atât cu Chackra Al Treilea Ochi, cât și cu Chakra Coroanei. Poate fi deosebit de puternic pentru cei născuți sub semnele Fecioarei, Capricornului, Vărsătorului și Peștilor.

 

  5. Ochiul Tigrului

 Ochiul Tigrului te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ și să poți lua decizii cu o minte limpede. Este un cristal grozav dacă te simți blocat într-o situație și vrei să ieși din ea. Te va ajuta să capeți o nouă perspectivă, să vezi lucrurile din alt unghi.

Piatra ochiului de tigru este un cristal foarte frumos, care poate manifesta printre altele eliberarea fricii și anxietății față de ceea ce ne rezervă viitorul.

Ochiul Tigrului este reprezentat de elementul foc, semnele zodiacale Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni, Pești și Chakra Plexului Solar.

 

Articole similare

Cum se fac ritualurile cu lumanari
Cum se fac ritualurile cu lumanari
Unele dintre produsele noastre cele mai populare sunt lumanarile magice pentru ritualuri. Suntem adesea intrebati de moduri de realizare a acestor ritualuri, asa ca descriem mai jos acest proces. ...
5 cristale pentru diminuarea anxietatii
5 cristale pentru diminuarea anxietatii
Anxietatea este, din păcate, extrem de răspândită în aceste timpuri. Majoritatea oamenilor o vor experimenta la un moment dat în viața lor. Poate îngreuna concentrarea sau te poate împiedica să fii...
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
Îngerii sunt cu adevărat universali. Un procent mult mai mare decât oamenii care cred în orice religie mondială, cred în îngeri. Asta deoarece îngerii sunt esențiali pentru majoritatea religiilor...
Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Chiar și atunci când simți că ești complet singur, există însoțitori divini care sunt mereu cu tine. Înainte de încarnare, ei au ales să te însoțească de-a lungul vieții, din momentul primei tale...
Produse de comparat (/5)