7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau

Îngerii sunt cu adevărat universali. Un procent mult mai mare decât oamenii care cred în orice religie mondială, cred în îngeri. Asta deoarece îngerii sunt esențiali pentru majoritatea religiilor majore ale lumii. Îi găsim în creștinism, islamism, hinduism, budism, iudaism, mormonism și multe alte tradiții spirituale.

Să ceri ajutorul unui înger este una dintre cele mai puternice practici spirituale. Pentru a te conecta ușor cu îngerul tău te ajută foarte mult să porți un talisman cu înger, să aprinzi tămâie dedicată îngerilor sau să te înconjori de obiecte ce personifică îngerii, cum ar fi decorațiuni cu îngeri sau o statuetă cu un înger sau un arhanghel.

 

Putem cere îngerilor ajutor atunci când avem nevoie, în orice moment și în orice loc. Iată câteva tehnici care te vor ajuta: 

1. Cere ajutor

Îngerii ne oferă ajutor în orice clipă. Cu cât suntem mai receptivi, cu atât mai mult ajutor ne pot oferi. Dacă îți diminuezi receptivitatea, vei limita capacitatea îngerilor de a te ajuta. Crează-ți propriile invocații sau rugăciuni, care solicită în mod special ajutorul de care ai nevoie. Atunci când chemi un înger, ceea ce se întâmplă cu adevărat este că te deschizi cu o mai mare receptivitate la ajutorul lui.

Când ceri ajutor, este important să îți dai seama că ești pe deplin demn de asistență îngerească. Îngerii lucrează cu toată lumea, indiferent de istoriile și credințele personale. Îngerii sunt infiniți și omniprezenți, cererea ta nu îi diminuează în niciun fel și nici nu le afectează capacitatea de a îi ajuta pe ceilalți în același timp. Ei există dincolo de experiența noastră de timp și spațiu și răspund tuturor cu dragoste completă necondiționată.

 


2) Conectează-te cu copilul tău divin interior

În timp ce chemi îngerii și ceri ajutor, conectează-te cu copilul tău divin interior. El este întreg, inocent și adevărat și recunoaște îngerii ca daruri de încredere ale Creatorului. Acest lucru te va ajuta să creezi deschidere, receptivitate, entuziasm, nerăbdare și uimire în timp ce te pregătești să primești darul pe care îngerii tăi l-au pregătit.

 


3) Lasă totul în seama îngerilor

Când le ceri ajutorul, lasă în seama îngerilor fiecare problemă, necaz, îngrijorare și teamă, precum și fiecare bună intenție și efect pozitiv pe care ți-l imaginezi ca rezultat al cererii tale. Eliberează toate așteptările cu privire la modul în care se va răspunde la cererea ta.


4) Exprimă aprecierea și recunoștința.

Găsește în tine și exprimă aprecierea și recunoștința autentică pentru viața și situația ta, exact așa cum sunt. Dacă îți este greu să faci asta, cere-le îngerilor să te ajute să găsești iubirea prezentă în orice dificultate cu care te confrunți. Ai răbdare și eliberează-te de orice așteptare cu privire la modul în care această iubire ți se poate dezvălui.

  

5) Fii convins că se rezolvă.

Fiecare cerere primește răspuns și se acordă întotdeauna ajutor. Ai încredere că vei vedea dragostea în fiecare rugăciune la care s-a răspuns. Ești cunoscut pe deplin și iubit necondiționat de către îngeri și nimic din ceea ce îți va folosi nu îți este ascuns vreodată.


6) Acționează rapid

După îndrumarea pe care o primești, acceptă oportunitatea și acționează imediat. Ajutorul angelic este infinit și nelimitat, nu îți fie teamă că se va epuiza. Nu poți cere „prea mult” și îngerii sunt bucuroși să-ți ofere fără limită. Cu cât acționezi mai repede, cu atât mai repede primești mai multă asistență!

7) Acceptă-te exact așa cum ești în acest moment.

Lasă orice judecăți critice sau sentimente negative despre tine, viața ta sau alții în mâinile îngerilor pentru vindecare. Chiar dacă doar pentru câteva momente, renunță la tot ceea ce nu este dragoste, pentru tine și tot ce te înconjoară. În acest moment de predare, îngerii pot face mult mai mult pentru tine decât poți realiza pe cont propriu. Mulțumește-ți tie și îngerilor pentru aprofundarea relației dintre voi.

Nu uita, îngerii îți vor fi alături cu fiecare pas pe care îl faci astăzi. Îngerii sunt mereu cu noi și sunt dornici să ne ajute.

Comentarii

Articole similare

Cum se fac ritualurile cu lumanari
Cum se fac ritualurile cu lumanari
Unele dintre produsele noastre cele mai populare sunt lumanarile magice pentru ritualuri. Suntem adesea intrebati de moduri de realizare a acestor ritualuri, asa ca descriem mai jos acest proces. ...
5 cristale pentru diminuarea anxietatii
5 cristale pentru diminuarea anxietatii
Anxietatea este, din păcate, extrem de răspândită în aceste timpuri. Majoritatea oamenilor o vor experimenta la un moment dat în viața lor. Poate îngreuna concentrarea sau te poate împiedica să fii...
Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Chiar și atunci când simți că ești complet singur, există însoțitori divini care sunt mereu cu tine. Înainte de încarnare, ei au ales să te însoțească de-a lungul vieții, din momentul primei tale...
5 cristale pentru protectie
5 cristale pentru protectie
Pe parcursul vieții, e posibil să apară perioade când simți că ai nevoie de protecție. Poate că te simți blocat într-o relație toxică sau te simți paralizat și anxios din cauza fluxului nesfârșit de...
Produse de comparat (/5)