Alege un simbol antic pentru a vedea de ce are sufletul tău nevoie

Alege un simbol antic pentru a vedea de ce are sufletul tău nevoie
Simbolurile antice au fost înzestrate cu multă putere de-a lungul istoriei. Felul în care mintea noastră percepe aceste simboluri descoperă secrete ale sufletului. Aceste simboluri străvechi au o atracție magică, putând să ne ajute să descoperim lucruri despre noi de care nici noi nu eram pe deplin conștienți. 

Dintre aceste șase simboluri magice antice, alege-l pe cel care îți vorbește mai mult decât celelalte. Vezi mai jos ce înseamnă.


Scarabeul este unul din cele mai puternice simboluri magice ale Egiptului Antic. Acesta era un simbol al tărâmului de dincolo, asociat cu renașterea și reîncarnarea.
Dacă ai ales scarabeul, cel mai probabil ai nevoie să îți reîncarci bateriile. Încearcă să mănânci mai sănătos și ai grijă să îți formezi un program de somn. Scarabeul îți spune să ai grijă de tine.

Pandantiv argint Scarabeu egiptean
Pandantiv argint Scarabeu egiptean Bijuterii - pandantive, coliere
Scarabeul este un simbol metafizic și mitologic al Egiptului Antic....
7300 RON


Triskelionul este un străvechi simbol celtic ce este în strânsă legătură cu numărul mistic 3. Cei 3 stâlpi ai săi reprezintă forțele puternice ale schimbării. Dacă ai ales acest simbol, este un semn că trebuie să rupi barierele ce nu te lasă să progresezi. 
Ar trebui să îți înalți vibrațiile energetice și să fii în natură cât mai mult posibil.

Cercei placati argint si sticla emailata Celtic Lands - Triskelion si Triquetra
Cercei placati argint si sticla emailata Celtic Lands - Triskelion si Triquetra Bijuterii - cercei
Cercei placati cu argint si sticla emailata Celtic Lands - Triskelion si...
8000 RON


Ouroboros este un simbol folosit în foarte multe religii străvechi. Reprezintă puterea karmei și lanțul temporal acțiune-reacțiune. 
Dacă ai ales acest simbol sacru, atunci trebuie să fii atent la karma ta. În acest moment ești prins într-o buclă nesfârșită de situații și dacă te întrebi de ce, este pentru că nu vrei să te schimbi.
Încearcă să înțelegi ce nu faci bine și fă tot ce poți să întrerupi modelul actual, să introduci o schimbare.

Bratara Jormungand
Bratara Jormungand Bijuterii - brățări
Bratara Jormungand Dimensiuni: inălțime 47 mm, lățime 55 mm, adancime 6...
17500 RON


Tridentul este un simbol folosit în Hinduism de zeul Shiva și în mitologia Greciei Antice de zeul Poseidon. Este simbolul abundenței, al binecuvântării dar și al curajului.
Alegerea acestui simbol înseamnă că trebuie să îți înfrunți temerile. Trebuie să afli ce frici ai și să începi deschis să lupți cu ele. 


Labirintul este un simbol sacru ce înconjoară și protejează centrul său. Acest simbol ne ajută să ne descoperim sinele spiritual și să păstrăm în centru, în inimă, semințele divine.
Dacă ai ales acest simbol înseamnă că probabil nu ai fost în apele tale în ultima vreme, de parcă te-ai fi pierdut. Viața ta ocupată te-a distanțat de viața spirituală. Încearcă să-ți găsești pacea interioară și străduiește-te să reajungi la spiritualitate.

Inel otel inoxidabil Labirint de cristal
Inel otel inoxidabil Labirint de cristal Bijuterii - inele
Inel otel inoxidabil Labirint de cristal Este realizat de Et Nox...
8200 RON


Cunoscut și drept Wadjet, acest simbol sacru derivă din Egiptul Antic și reprezintă ochiul atot-văzător, fiind un puternic simbol de protecție. Dacă ai ales acest semn, trebuie să îți protejezi aura imediat. 
Cheamă-ți îngerul păzitor să te apere și fă ritualuri de curățare a negativității, mici dar eficace.

Pandantiv talisman Ochiul lui Horus - argint
Pandantiv talisman Ochiul lui Horus - argint Bijuterii - pandantive, coliere
Wadjet, sau Ujat, însemnând ”Cel întreg” era un puternic simbol al...
9200 RON

Sursa: mindvsbrain.com

Taguri: