Ce inseamna cand aceste animale iti ies des in cale

Inca din timpurile stravechi, animalele si plantele erau asociate cu zei si zeite. Atena avea bufnita drept animal sacru, iar Artemis (Diana), caprioara. Atunci cand iti ies des in cale, animalele sunt considerate drept un semn al interventiei divine. Animalele pot, de asemenea, detecta diferite frecvente si anumite vibratii. Atunci cand aceste vibratii isi gasesc drumul catre tine, poti vedea aceste animale in jurul tau, comportandu-se intr-un mod neobisnuit de prietenos, sau iesindu-ti in cale in mod repetat.


Bufnita – o schimbare se apropie, alege intelept! 

Bufnita este o pasare regala, fiind considerata in foarte multe culturi drept simbolul intelepciunii si cunoasterii aprofundate, dar si mesagerul unor stiri importante. Cand bufnite iti ies des in cale, trebuie sa fii foarte atent la actiunile pe care le intreprinzi, pentru ca bufnita incearca sa te pregateasca pentru ceea ce urmeaza. Nu trebuie sa fie neaparat ceva rau, dar e cu siguranta o schimbare importanta si trebuie sa fii atent/a si sa alegi intelept calea pe care o iei.

 

Paianjen – un prieten iti va aduce o veste buna

 Paianjenul este de asemenea asociat cu zeita Atena, zeita intelepciunii. Paianjenii sunt considerati animale sacre, pentru ca panza lor simbolizeaza faptul ca suntem toti conectati unii cu altii si toti cu natura. Cand vezi un paianjen care incearca sa isi faca drum catre tine, vei intalni probabil in curand un prieten care iti va aduce o veste.

 

Pisica – asculta-ti intuitia!

 Pisica este personificarea intuitiei. Cand o pisica apare de nicaieri in calea ta si nu iti poti lua ochii de la ea, este un semn ca trebuie sa iti asculti inima. Pisicile sunt asociate cu zeite puternice si intelepte precum Bast, Freya si Brigid. Pisica simbolizeaza puterile tale latente magice si spirituale, de care trebuie sa fii constient/a si carora trebuie sa le acorzi atentie.

  

Cioara/Corb – un adevar va iesi la iveala

 Aceasta creatura are reputatia proasta de a fi vestitorul mortii si al magiei negre. Totusi, desi cateodata pot aduce vesti rele, ele sunt personificarea Adevarului. Cioara sau corbul este o pasare sacra in multe mitologii antice, fiind protejata de Thoth, zeul egiptean al Intelepciunii si Magiei, Hera, regina zeilor si Asclepius, zeul Medicinei.

Cand iti iese in cale o cioara sau un corb inseamna ca adevarul iti va fi dezvaluit in curand si ca esti gata sa il primesti. Esti foarte aproape de a afla ceva foarte important!

  

Caprioara/Cerb – vei gasi puterea sa infrunti greutatile

Aceste animale fermecatoare sunt sacre pentru zeita Lunii, Artemis (Diana). In multe culturi din Orient, caprioara este simbolul norocului, al fericirii si longevitatii. In religia crestina, caprioara simbolizeaza credinta, simplitatea si inocenta.

Cand o caprioara iti iese in cale inseamna ca Cerurile stiu prin ce treci si ca trebuie sa iti infrunti problemele cu gratie, puritate si demnitate. Ramai cu capul sus si lupta cu problemele fara sa iti pierzi frumusetea interioara si totul iti va fi rasplatit.

 

 

Soparla – fii atent/a la vise

 Discreta dar puternica, tacuta dar feroce, soparla este o creatura norocoasa si benefica, ce simbolizeaza Taramul Viselor. Daca o soparla iti iese in mod repetat in cale, este un semn ca trebuie sa fii atent/a la ce visezi, pentru ca ceva important iti va fi dezvaluit in vise. Alchemistii credeau ca soparlele sunt creaturi extrem de norocoase si intalnirea cu una era o promisiune ca sunt pe drumul cel bun.

  

 

Sarpe – foloseste-ti puterea intelept!

 Serpii reprezinta Mama Pamant si magia naturii. Cand vezi un sarpe este un semn sa iti aduci aminte ca noi oamenii avem in interior forte la fel de puternice ca elementele naturii, insa trebuie sa invatam sa le stapanim , sa directionam toata aceasta energie instictiva catre ceva cu adevarat creativ si sa o folosim intr-un mod intelept. Serpii sunt simboluri ale puterii folosite cu intelepciune.

  

 

Vultur/soim – beneficiezi de protectie divina

 Aceste magnifice pasari de prada sunt animale foarte spirituale. Sunt creaturi intelepte si suflete stravechi. Ochii lor patrunzatori si aripile puternice sunt un semn al rezistentei si puterii din partea universului. Cand un soim sau un vultur iti iese in cale este un semn al protectiei divine si al faptului ca esti gata sa evoluezi spre o constiinta mai inalta.

  

 

Articole similare

Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Chiar și atunci când simți că ești complet singur, există însoțitori divini care sunt mereu cu tine. Înainte de încarnare, ei au ales să te însoțească de-a lungul vieții, din momentul primei tale...
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
Îngerii sunt cu adevărat universali. Un procent mult mai mare decât oamenii care cred în orice religie mondială, cred în îngeri. Asta deoarece îngerii sunt esențiali pentru majoritatea religiilor...
5 cristale pentru diminuarea anxietatii
5 cristale pentru diminuarea anxietatii
Anxietatea este, din păcate, extrem de răspândită în aceste timpuri. Majoritatea oamenilor o vor experimenta la un moment dat în viața lor. Poate îngreuna concentrarea sau te poate împiedica să fii...
Produse de comparat (/5)