Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali

Chiar și atunci când simți că ești complet singur, există însoțitori divini care sunt mereu cu tine. Înainte de încarnare, ei au ales să te însoțească de-a lungul vieții, din momentul primei tale respirații, până la ultima. Ghizii spirituali sunt ființe foarte evoluate care au încheiat ciclul nașterii și morții în planul fizic și servesc acum ca învățători și ghizi pentru a-și ridica și mai mult vibrațiile. Ei sunt la fel de „reali” ca și tine, doar vibrează la un alt nivel și sălășluiesc într-un alt plan al existenței.


 

Ei lucrează pentru a te ghida, lucrând prin visele și intuiția ta. Acea voce liniștită pe care o auzi este adesea vocea ghizilor tăi spirituali. De asemenea, ei ți se pot arăta prin semne și simboluri, atunci când te afli la o răscruce în viața sau treci printr-o provocare personală sau emoțională. Atunci când îți ies în cale doar anumite animale sau păsări, sau vezi foarte des anumite imagini sau simboluri, este un memento să te oprești și să asculți îndrumarea ghizilor tăi spirituali.

 

Ghizii spirituali nu sunt aproape niciodată o persoană dragă care a murit. Deși cei dragi rămân cu noi în spirit și îi putem contacta, ei nu au rol de „ghid spiritual”. Unii indivizi au arhangheli și îngeri ca ghizi spirituali care sunt mereu cu ei. Cu toate acestea, prezența îngerilor nu înseamnă întotdeauna că aceștia sunt ghizii tăi spirituali. Îngerii pot fi chemați în vremuri de suferință pentru a te ajuta pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă ai ca ghid un arhanghel sau un înger, sunt șanse ca misiunea ta în viață să fie una complexă. Persoanele cu o cale de viață provocatoare au adesea îngerii drept ghizi spirituali.

 Ghidul tău spiritual este întotdeauna cu tine, indiferent dacă recunoști prezența lor sau nu. Nu poți să-i chemi la tine sau să-i trimiți, ei fac parte din tine și din călătoria ta. Cu toate acestea, poți alege să obții cunoștințe despre cine sunt ei și care este rolul lor în viața ta. Poți interacționa cu ghizii tăi spirituali într-un mod mai proactiv. Dacă vrei să știi cine sunt ghizii tăi, întreabă. Aprinde un băț sau con de tămâie, intră într-un spațiu liniștit și meditativ și cere-le să ți se descopere. Nu te descuraja dacă nu îți dați seama imediat. Ființele din domeniul spiritual comunică adesea prin semne și simboluri. Odată ce întrebi, trebuie să ai încredere în propria ta înțelepciune. Fii atent la imaginile care iți apar in minte. Dacă vezi un bărbat în costum, rămâi cu el, s-ar putea să fie filozof sau om de știință. S-ar putea să vezi un nativ american, un călugăr budist sau s-ar putea să nu vezi nimic. Ține-ți mintea și intuiția deschise. Acordă atenție lucrurilor care continuă să apară după ce ai cerut să dezvăluie cine sunt.  


Lucrul cu ghizii tăi spirituali poate fi un instrument incredibil pentru propria ta creștere personală și spirituală. Spre deosebire de ființele care sunt în planul fizic, înțelepciunea și sfaturile lor nu sunt influențate de „lume”. Ei locuiesc într-un plan vibrațional mai înalt, iar detaliile banale ale situației tale nu sunt relevante. De exemplu, dacă vrei îndrumări de la ghidul tău spiritual cu privire la o relație, el te va conduce să te concentrezi pe ceea ce înveți în această relație, ceea ce trebuie să înveți, ceea ce învață partenerul tău de la tine și care este adevăratul sens al relației tale. Faptul că lasă șosetele peste tot sau că nu se pricepe deloc la bugetarea finanțelor gospodăriei va fi irelevant. Informațiile care ți se vor arăta vor fi acțiuni pe care TU le poți lua pentru a obține mai multă înțelegere și a îmbunătăți situația existentă. De asemenea, poți cere ghizilor tăi spirituali să te ajute în vindecarea fizică. Înainte de a merge la culcare, cere ca în timp ce dormi, să primești vindecare.

 

Nu ești niciodată singur. Niciodată. Tu știi că există atât de multă magie și mister în această viață! Doar pentru o clipă, lasă „lumea” să dispară. Ridică-ți vibrația și permite ca darurile frumoase ale spiritului să te inunde. Viața este mult mai mult decât ceea ce vedem. Deschide-ți ochii și inima și vei descoperi o lume de înțelepciune, frumusețe și pace despre care nu știai că există. Desigur, poți alege oricând să nu crezi. Este întotdeauna alegerea ta. Dar, de ce nu? De ce să nu pășești într-un alt nivel de existență? De ce să nu crezi în magie? Nu trebuie să o strigi în gura mare, dar poți îmbrățișa minunile spiritului din propria ta inimă. Te va învălui într-o lumină de iubire și înțelegere și te va transforma în mod misterios într-o ființă mai conectată și mai iubitoare. ❤️

 

Comentarii

G
Gabriela
19 iun. 2022
Minunat!

Articole similare

7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
Îngerii sunt cu adevărat universali. Un procent mult mai mare decât oamenii care cred în orice religie mondială, cred în îngeri. Asta deoarece îngerii sunt esențiali pentru majoritatea religiilor...
Cum se fac ritualurile cu lumanari
Cum se fac ritualurile cu lumanari
Unele dintre produsele noastre cele mai populare sunt lumanarile magice pentru ritualuri. Suntem adesea intrebati de moduri de realizare a acestor ritualuri, asa ca descriem mai jos acest proces. ...
Produse de comparat (/5)