Cum se fac ritualurile cu lumanari

Unele dintre produsele noastre cele mai populare sunt lumanarile magice pentru ritualuri. Suntem adesea intrebati de moduri de realizare a acestor ritualuri, asa ca descriem mai jos acest proces.

CE ESTE MAGIA LUMANARILOR?

Ritualul cu lumanari este una dintre cele mai simple forme de magie. Persoana care efectueaza acest ritual se decide asupra unui scop, vizualizeaza rezultatul final si isi concentreaza intentia pentru a-si transforma scopul în realitate.

CE SUNT LUMANARILE MAGICE?

Lumanarile magice sunt lumanari folosite pentru a efectua ritualuri magice si sunt disponibile intr-o gama de culori si dimensiuni diferite pentru o mare varietate de intentii. In magia culorilor, fiecare culoare reprezinta o anumita semnificatie sau intentie.

CE REPREZINTA DIFERITELE CULORI?

Lumanarile albe sunt folosite pentru a atrage fericirea, noi inceputuri si crestere spirituala. Atunci cand nu sunt disponibile lumanari de o anumita culoare, lumanarile albe pot inlocui orice altă culoare sau intentie. Gasesti lumanari albe AICI.

Lumanarile negre sunt pentru ritualuri de protectie, vindecare, curatarea de energii negative,  alungarea furiei acumulate si a altor emotii daunatoare. Gasesti lumanari negre AICI.

Lumanarile rosii se pot folosi pentru a atrage persoana dorita in viata ta, pentru a crea o relatie plina de incredere si armonie, pentru a atrage norocul si fericirea in relatie. Gasesti lumanari rosii AICI.

Lumanarile portocalii sunt aprinse pentru incredere, ambitie si creativitate. Gasesti lumanari portocalii AICI.

Lumanarile galbene pot fi folosite pentru succes, focus si intuitie. Gasesti lumanari galbene AICI.

Lumanarile verzi sunt pentru a atrage norocul pe plan material, pentru a deschide cai si oportunitati pentru a atrage prosperitatea in casa ta. Gasesti lumanari verzi AICI.

Lumanarile bleu sunt aprinse pentru a atrage pacea, pentru adevar si acceptare. Gasesti lumanari bleu AICI.

Lumanarile albastre sunt folosite pentru intelepciune, intuitie, pentru acces la frecvente inalte care te pot ajuta sa vezi lumea in alt mod. Gasesti lumanari albastre AICI.

Lumanarile violet se aprind pentru prosperitate, ambitie si putere. Gasesti lumanari violet AICI.

Lumanarile roz sunt aprinse pentru a atrage prietenia si bunastarea emoționala. Gasesti lumanari roz AICI.

lumanari pentru ritualuri

CUM UTILIZATI LUMANĂRILE MAGICE?

Pentru inceput, persoana care efectueaza ritualul trebuie sa aleaga lumanarea de culoarea care se potriveste cel mai bine scopului final. Este recomandat sa se foloseasca o alta lumanare pentru fiecare ritual nou, iar lumanarile arse anterior pot fi folosite doar in aceeasi intentie. Se spune ca lumanarea capteaza vibratiile de la alte obiecte din jurul ei in timp ce arde si, prin urmare, o lumanare noua pentru o intentie noua este mai eficientă.

Fiecare lumanare trebuie pregatita inainte de utilizare. Aceasta poate presupune acoperirea cu ulei (numita si ungere), rostogolirea cu ierburi magice sau sculptarea lumanarii cu cuvinte - nume si/sau intentii.

Persoana care face ritualul trebuie apoi sa-si concentreze energia asupra lumanarii timp de cateva minute inainte ca aceasta sa fie aprinsa. Intentia este amplificata in timp ce lumanarea arde.

AVERTISMENT: Va rugam sa aveti grija cand aprindeti lumanari si nu lasati niciodata o lumanare aprinsa nesupravegheata.

Odata ce lumanarea nu mai este folosita, poate fi aruncată in siguranta. Unii practicanti sfatuiesc ca lumanarile magice ar trebui lasate să arda sau sa se stinga de la sine. Acest lucru se datoreaza faptului ca stingerea lumanarii va sufla intentia, facand ritualul sa nu reusească.


LUMANARE MARE SAU MICA?

Lumanarile pentru ritualuri vin in toate formele si dimensiunile, la fel ca vrajile. Este important sa alegeti lumanarea care indeplineste cel mai bine scopul final. De exemplu, unele ritualuri complexe necesita ca o lumanare sa arda timp de 3 ore sau mai mult si, prin urmare, o lumanare mai mare este ideala. Pe de alta parte, dacă un ritual necesita ca lumanarea sa fie arsa complet, o lumanare de 3 ore nu va fi potrivita.


AMPLIFICAREA ENERGIEI

In timp ce o simpla lumanare magica este cea mai buna modalitate de a incepe calatoria catre magie, practicantii mai avansati adauga amestecuri de ierburi, flori, cristale si uleiuri pentru a creste energia si a intari ritualul.

 O alta modalitate de a ajuta la manifestarea unui obiectiv este sa-l notezi pe o bucată de hartie colorata, de aceeasi culoare ca si lumanarea magica. Lumanarea este apoi folosita pentru a aprinde hartia care este apoi pusa intr-un vas ignifug pentru a se arde.

 Desigur, aceasta nu este singura modalitate de a lucra cu magia lumanarilor. Exista multe resurse online si incurajam cititorii  sa cerceteze ritualurile cele mai potrivite pentru ei.

 Speram ca acest articol v-a fost util pentru a intelege elementele de baza ale ritualurilor cu lumanari magice. La Gothic Fairy oferim lumanari magice in toate culorile, inclusiv suporturi pentru lumanari si multe alte obiecte necesare pentru ritualuri, cum ar fi betisoare, panze de altar, cristale si carti de tarot sau oracol.

Articole similare

Cum se fac ritualurile cu lumanari
Cum se fac ritualurile cu lumanari
Unele dintre produsele noastre cele mai populare sunt lumanarile magice pentru ritualuri. Suntem adesea intrebati de moduri de realizare a acestor ritualuri, asa ca descriem mai jos acest proces. ...
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
Îngerii sunt cu adevărat universali. Un procent mult mai mare decât oamenii care cred în orice religie mondială, cred în îngeri. Asta deoarece îngerii sunt esențiali pentru majoritatea religiilor...
Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Chiar și atunci când simți că ești complet singur, există însoțitori divini care sunt mereu cu tine. Înainte de încarnare, ei au ales să te însoțească de-a lungul vieții, din momentul primei tale...
Pentagrama - simbolistica si semnificatie
Pentagrama - simbolistica si semnificatie
Pentagrama este simbolul construit dintr-o stea încadrată într-un cerc. Întotdeauna cu 5 colțuri, fiecare are propria semnificație. Colțul îndreptat în sus al stelei reprezintă spiritul....
Produse de comparat (/5)