Talismanul norocos in functie de ziua in care te-ai nascut
Fiecare detaliu legat de data nasterii are o semnificatie aparte sau creeaza legaturi si conexiuni speciale cu diferite alte lucruri semnificative.

Talismanele norocoase sunt percepute drept niste obiecte cu o incarcatura energetica deosebita ce ajuta purtatorul sa atraga toate energiile pozitive si sa isi dezvolte abilitatile.

Luni - Cheile norocoase

Cei care s-au nascut luni au un talisman norocos plin de semnificatii. Fiind prima zi a saptamanii, cei nascuti in aceasta zi au foarte multe abilitati dezvoltate, dar mai ales ambitia si spiritul de lider.
Cheia este talismanul norocos al celor nascuti luni. Se spune ca cheia deschide aceste usi: bani, sanatate, dragoste si ii ajuta pe purtatorii ei sa aiba succes pe aceste planuri.

Persoanele nascute martea sunt "cei din umbra", persoanele care participa activ la tot ceea ce se intampla in jurul lor, dar nu le place sa se afiseze si sa iasa in fata atunci cand este nevoie.
Sunt oameni simpli si modesti carora li se potriveste foarte bine potcoava in rolul de talisman norocos, care le asigura o stabilitate satisfacatoare pe toate planurile. Acest talisman are grija in special de familie, camin si domeniul profesional.
Se spune despre cei care s-au nascut miercurea ca sunt persoane echilibrate si ca reusesc de fiecare data sa gaseasca o stare de echilibru si de liniste ce ii ajuta sa atraga toate energiile pozitive.
Steaua este un simbol stravechi ce semnifica misterele Universului. Se mai credea pe vremuri ca stelele erau simbolul oamenilor bogati ce reuseau sa straga averi semnificative, asa ca cei care sunt guvernati de acest talisman vor avea noroc pe plan financiar.
Cei nascuti joia au deosebita onoare sa fie protejati de catre unul dintre cele mai puternice talismane, trifoiul. Trifoiul este un simbol celtic ce guverneaza si ocroteste in acelasi timp patru mari arii ale vietii: Faima, Banii, Dragostea si Sanatatea.
Se spune ca daca porti un trifoi  in semn de talisman norocos, dragostea va fi alaturi de tine toata viata, daca primesti unul acesta te va apara de toate relele din lume, iar daca visezi un trifoi vei fi fericit/a toata viata.

Vineri - Ghinda norocoasa

Persoanele nascute vinerea sunt foarte linistite si rationale, au o legatura foarte puternica cu natura si incearca sa isi ia toata energia din mediul inconjurator.
Talismanul lor norocos este ghinda, care era purtata de catre englezi in timpul cuceririlor nomade, fiind aducatoare de noroc si purtatoare de putere, prosperitate si sanatate. In acelasi timp, ghinda reprezinta si o forta spirituala foarte importanta.

Sambata - Caduceul norocos

Sambata este o zi linistita si agitata in acelasi timp. Este prima zi de weekend si ziua in care ne organizam toate activitatile pe care nu am reusit sa le ducem la bun sfarsit in timpul saptamanii.
Cei nascuti sambata sunt oameni foarte activi, iar talismanul lor norocos este caduceul, un talisman aducator de noroc inca de pe vremea vechilor greci si a egiptenilor. In acelasi timp este un talisman protector al sanatatii si al pacii, fiind recunoscut pentru puterile lui vindecatoare si linistitoare.
Sarpele este simbolul ce reprezinta binele si raul, iar aripile sunt aripile lui Mercur, considerat mesagerul tuturor zeilor antici.

Duminica - Craniul norocos

Cei nascuti duminica sunt persoane calde, blande si foarte linistite, fiind nascuti in ziua in care Dumnezeu s-a odihnit dupa ce a creat lumea.
Craniul este considerat un simbol de avertizare, mai mult decat orice altceva, insa in rolul de talisman norocos, el este alungatorul spiritelor rele si aducator de energii pozitive ce au un rol foarte important in ceea ce priveste sanatatea, scanteia vietii si viata spirituala.
In multe culturi, craniul este considerat aducator de noroc, sanatate si bunastare finaciara, fiind un simbol foarte puternic.
Sursa informatiilor: Kudika.

Articole similare

Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Însoțitorii Divini: Îngerii si Ghizii Spirituali
Chiar și atunci când simți că ești complet singur, există însoțitori divini care sunt mereu cu tine. Înainte de încarnare, ei au ales să te însoțească de-a lungul vieții, din momentul primei tale...
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
7 pasi pentru a te conecta cu ingerul tau
Îngerii sunt cu adevărat universali. Un procent mult mai mare decât oamenii care cred în orice religie mondială, cred în îngeri. Asta deoarece îngerii sunt esențiali pentru majoritatea religiilor...
Cum se fac ritualurile cu lumanari
Cum se fac ritualurile cu lumanari
Unele dintre produsele noastre cele mai populare sunt lumanarile magice pentru ritualuri. Suntem adesea intrebati de moduri de realizare a acestor ritualuri, asa ca descriem mai jos acest proces. ...
5 cristale pentru protectie
5 cristale pentru protectie
Pe parcursul vieții, e posibil să apară perioade când simți că ai nevoie de protecție. Poate că te simți blocat într-o relație toxică sau te simți paralizat și anxios din cauza fluxului nesfârșit de...
Produse de comparat (/5)