Talismanul norocos in functie de ziua in care te-ai nascut

Talismanul norocos in functie de ziua in care te-ai nascut
Fiecare detaliu legat de data nasterii are o semnificatie aparte sau creeaza legaturi si conexiuni speciale cu diferite alte lucruri semnificative.

Talismanele norocoase sunt percepute drept niste obiecte cu o incarcatura energetica deosebita ce ajuta purtatorul sa atraga toate energiile pozitive si sa isi dezvolte abilitatile.

Luni - Cheile norocoase

Cei care s-au nascut luni au un talisman norocos plin de semnificatii. Fiind prima zi a saptamanii, cei nascuti in aceasta zi au foarte multe abilitati dezvoltate, dar mai ales ambitia si spiritul de lider.
Cheile, talismanul lor norocos, trebuie sa fie purtate in pereche de trei pentru ca fiecare dintre ele semnifica ceva: bani, sanatate, dragoste. Se spune ca fiecare cheie deschide cate una dintre aceste usi si ii ajuta pe purtatorii lor sa aiba succes pe aceste planuri.


Persoanele nascute martea sunt "cei din umbra", persoanele care participa activ la tot ceea ce se intampla in jurul lor, dar nu le place sa se afiseze si sa iasa in fata atunci cand este nevoie.
Sunt oameni simpli si modesti carora li se potriveste foarte bine potcoava in rolul de talisman norocos, care le asigura o stabilitate satisfacatoare pe toate planurile. Acest talisman are grija in special de familie, camin si domeniul profesional.
Se spune despre cei care s-au nascut miercurea ca sunt persoane echilibrate si ca reusesc de fiecare data sa gaseasca o stare de echilibru si de liniste ce ii ajuta sa atraga toate energiile pozitive.
Steaua este un simbol stravechi ce semnifica misterele Universului. Se mai credea pe vremuri ca stelele erau simbolul oamenilor bogati ce reuseau sa straga averi semnificative, asa ca cei care sunt guvernati de acest talisman vor avea noroc pe plan financiar.
Pandantiv steaua elfilor Elvenstar
Pandantiv steaua elfilor Elvenstar Bijuterii - pandantive, coliere
Pandantiv steaua elfilor Elvenstar Dimensiuni: inălțime 41 mm, lățime 42...
138,00 RON
Pandantiv argint placat cu rodiu si aur roz Dreamcatcher cu stea
Pandantiv argint placat cu rodiu si aur roz Dreamcatcher cu stea Bijuterii - pandantive, coliere
Pandantiv argint placat cu rodiu si aur roz Dreamcatcher cu stea...
147,00 RON
Cei nascuti joia au deosebita onoare sa fie protejati de catre unul dintre cele mai puternice talismane, trifoiul. Trifoiul este un simbol celtic ce guverneaza si ocroteste in acelasi timp patru mari arii ale vietii: Faima, Banii, Dragostea si Sanatatea.
Se spune ca daca porti un trifoi  in semn de talisman norocos, dragostea va fi alaturi de tine toata viata, daca primesti unul acesta te va apara de toate relele din lume, iar daca visezi un trifoi vei fi fericit/a toata viata.
Bratara fixa placata argint si sticla emailata Celtic Lands - Trifoi
Bratara fixa placata argint si sticla emailata Celtic Lands - Trifoi Bijuterii - brățări
Bratara fixa placata argint si sticla emailata Celtic Lands - Trifoi...
104,00 RON
Pandantiv talisman Trifoi norocos - argint
Pandantiv talisman Trifoi norocos - argint Bijuterii - pandantive, coliere
Trifoiul cu patru foi a fost considerat un talisman norocos din cele mai...
37,00 RON

Vineri - Ghinda norocoasa

Persoanele nascute vinerea sunt foarte linistite si rationale, au o legatura foarte puternica cu natura si incearca sa isi ia toata energia din mediul inconjurator.
Talismanul lor norocos este ghinda, care era purtata de catre englezi in timpul cuceririlor nomade, fiind aducatoare de noroc si purtatoare de putere, prosperitate si sanatate. In acelasi timp, ghinda reprezinta si o forta spirituala foarte importanta.

Sambata - Caduceul norocos

Sambata este o zi linistita si agitata in acelasi timp. Este prima zi de weekend si ziua in care ne organizam toate activitatile pe care nu am reusit sa le ducem la bun sfarsit in timpul saptamanii.
Cei nascuti sambata sunt oameni foarte activi, iar talismanul lor norocos este caduceul, un talisman aducator de noroc inca de pe vremea vechilor greci si a egiptenilor. In acelasi timp este un talisman protector al sanatatii si al pacii, fiind recunoscut pentru puterile lui vindecatoare si linistitoare.
Sarpele este simbolul ce reprezinta binele si raul, iar aripile sunt aripile lui Mercur, considerat mesagerul tuturor zeilor antici.

Duminica - Craniul norocos

Cei nascuti duminica sunt persoane calde, blande si foarte linistite, fiind nascuti in ziua in care Dumnezeu s-a odihnit dupa ce a creat lumea.
Craniul este considerat un simbol de avertizare, mai mult decat orice altceva, insa in rolul de talisman norocos, el este alungatorul spiritelor rele si aducator de energii pozitive ce au un rol foarte important in ceea ce priveste sanatatea, scanteia vietii si viata spirituala.
In multe culturi, craniul este considerat aducator de noroc, sanatate si bunastare finaciara, fiind un simbol foarte puternic.
Sursa informatiilor: Kudika.
Taguri:

Comentarii