Pandantiv viking Jormungand

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Alchemy England
11200 RON (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza pe masura ce se adauga in cos. RETURUL SI SCHIMBUL SUNT GRATUITE!
Alchemy England
Cod produs - SKU P774

Descriere

Pandantiv viking Jormungand, un pandantiv din aliaj cu patină antică, un șarpe - dragon în stil viking mușcându-și coada și formând astfel un cerc, gravat pe față cu rune și pe spate cu numele șarpelui.

O progenitură a zeului nordic Loki, Jormungand este șarpele lumii Midgard. El încercuiește oceanul care înconjoară lumea. De vreodată marele șarpe va da drumul cozii, lumea se va sfârși. Corpul șarpelui este gravat cu rune:  "Jormungandr Miogarosormr", ce se traduce prin ”Jormungand, șarpele lumii”.

În mitologia nordică, Jormungand este un șarpe de mare, copilul mijlociu al gigantei Angrbooa și al zeului Loki. Conform Eddei, Odin a luat prizonieri cei trei copii ai lui Loki, lupul Fenir, Hel și Jormungand iar pe Jormungand l-a aruncat în marele ocean ce înconjoară lumea Midgard. Șarpele a crescut așa de mare încât a reușit să înconjoare Pământul și să își prindă în fălci propria coadă, căpătând astfel numele de ”șarpele lumii”.

Vine împachetat într-o pungă marca Alchemy și este însoțit de certificat de garanție și instrucțiuni de folosire și întreținere.

Pandantivul este atașat unui șnur negru cu încuietoare din aliaj staniu-cupru în formă de T. Șnurul are lungimea de 70 cm.

Proiectat și realizat manual în Anglia din aliaj staniu-cupru de cea mai bună calitate, conform normelor Europene privind conținutul de plumb, cadmiu și nichel din bijuterii.

Dimensiuni: 45x49x7 mm. Greutate: 19 grame.

Model: Dark Wolf (https://www.facebook.com/Dark.Wolf.Model/)

Detalii

SKU
P774
Greutate
0.02 kg
Tema
Jormungand / Ouroboros, Rune, Șarpe
MATERIAL
ALPACA (English pewter )
CULOARE
Argintiu
STIL
MITOLOGIC, VIKING
GEN
Pentru BARBATI/ BAIETI

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)