Cum cumpar

Produsele pot fi accesate astfel:

  • folosind butonul de cautare din dreapta-sus
  • din butonul ”Categorii” - stanga sus - toate produsele, organizate pe categorii 
  • din lista de Stiluri (Gotic, Fantasy, Steampunk, Medieval, Mitologic, Viking, Ezoteric) - partea de sus a paginii - toate produsele, organizate pe stilul reprezentat
  • din butonul ”Produse Noi” - produsele adaugate in ultimele 2 saptamani
  • din lista de ”Branduri” din mijlocul paginii principale (dupa cele 12 produse recomandate si cele 12 produse-noutati)
  • din lista de etichete (tag-uri) aflate dupa lista de Branduri (aici sunt doar 10 cele mai importante tag-uri, mai jos le gasiti pe toate)

Vrăjitoare     Unicorni        Dragoni       Zâne       Corbi         Cranii      Gargui

Demoni       Vampiri          Lupi             Flori        Luptători    Lilieci      Bufnițe

Îngeri           Steampunk   Scorpion     Paianjeni   Pisici       Sirene     Pădurea fermecată

Personaje de poveste      Iepure         Lună          Rune      Mitologie     Pentagramă

Grifoni            Medieval       Science Fiction          Ear cuff       Celtic          Viking

Gotic          Ciocanul lui Thor        Mjollnir         Magie        Magi           Elfi        Schelete

Zombi       Vârcolaci        Eroi           Zei antici


În cazul în care nu găsiți ce căutați pe site, nu vă sfiiți sa ne contactați. Puteți scrie în căsuța de chat din partea dreaptă jos, puteți trimite un email la office@fandecor.ro sau ne puteți suna la 0771387578. Tărâmul fantasticului este infinit şi încă nu i-am străbătut nici noi toate cărările. Creaturile lui ne sunt prietene aşa ca vă putem face rost de un obiect care vă interesează, chiar dacă momentan nu e pe site. Un strop de fantastic să aibă, noi îl găsim pentru voi.

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile. 

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, puteti sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. Puteti de asemenea folosi si un cont de ”guest”. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 


Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 


In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Pentru comenzi peste 200 lei, transportul este plătit de noi. Sub 200 Lei, transportul costă 10 lei pentru produse ușoare, până în 200g, de exemplu pandantive, tricouri etc și 15 lei pentru produse de pana in 1 kg, inclusiv. Daca se alege plata ramburs, se achita in plus 5 lei.

Grila de calcul în funcție de greutate pentru comenzi achitate cu cardul:
0 kg. - 0,20 kg.= 10 RON
0,20 kg. - 1 kg.=15 RON
1 kg. - 2 kg.= 19 RON
2 kg. - 4 kg.= 22 RON
4 kg. - sau peste= 25 RON

Grila de calcul în funcție de greutate pentru comenzi achitate ramburs:
0 kg. - 0,20 kg.= 15 RON
0,20 kg. - 1 kg.=20 RON
1 kg. - 2 kg.= 24 RON
2 kg. - 4 kg.= 27 RON
4 kg. - sau peste= 30 RON

Produsele sunt livrate prin Fancourier, Urgent Cargus sau GLS şi de obicei în 24 de ore sunt la dvs. Comenzile plasate şi confirmate sunt expediate a doua zi lucratoare. Timpul obișnuit de livrare prin curier este de 1-2 zile lucrătoare.