Gothic Fairy este un tărâm magic în care toți iubitorii genurilor gotic, alternativ, pasionații de fantasy, de mitologie, fani ai epocii medievale, vikinge, celtice, cei interesați de spiritualitate, de mistic, new age pot găsi produse de o calitate extraordinară, create de artiști și producători renumiți. Aici, cu noi, începi călătoria magică spre alte tărâmuri fermecate. 

De la bijuterii și accesorii până la decorațiuni din cele mai diverse, toate produsele au o mare încărcătură de magie și emoție, acel strop de fantastic de care ai nevoie în jurul tău pentru a uita de monotonia și rutina vieții. Noi credem ca o lume fara mister, fara magie, fara legende, ar fi atat de plictisitoare! 

Gothic Fairy nu este pentru oricine. Însă tu ne vei adora:

    • Pentru că ești diferit și îți place asta!
    • Pentru că știi, ca și noi, că lumea e plină de magie.
    • Pentru că fără povești, mitologie, fantastic, viața ar fi prea monotonă.
    • Pentru că te ajută să faci o declarație prin absolut toate obiectele cu care te înconjori.
    • Pentru că suntem simpatici, zâmbăreți și ne tratăm clienții ca pe cei mai buni prieteni!

Promisiunea noastră: să aducem în viața ta un strop de magie, prin produse unice, de o calitate deosebită.

Produsele noastre sunt importate din Marea Britanie, Germania, Polonia sau SUA, create de producători sau designeri faimoși în lumea Fantasy și Gothic: Alchemy England, Amy Brown, Anna Steinbauer, Anne Stokes, Christine Haworth, Daniel Smith, Jasmine Becket-Griffith, Linda M. Jones, Linda Ravenscroft, Lisa Parker, Luna Lakota, Nemesis Now, Tom Wood, Julie Fain.

Pentru o bună parte din produse, suntem unici importatori în România și suntem furnizori ai multor magazine de cadouri si decorațiuni, din zone turistice faimoase în România.

Gothic Fairy (Vimfandecor srl) este autorizata de ANPC pentru a efectua operatiuni cu metale pretioase, autorizatia nr 0011508. 

Magazinul online a fost creat in 2015, iar din iulie 2019 avem și un magazin fizic în București, pe Bd Magheru nr 10, intre Universitate si Piata Romana, chiar langa hotel Ambasador. Programul magazinului fizic și telefonul îl găsești aici: https://www.gothicfairy.ro/info/magazin-bucuresti

RASPUNSURI LA CELE MAI FRECVENTE INTREBARI DESPRE NOI GASESTI AICI: https://www.gothicfairy.ro/info/faq


Produse de comparat (/5)