Ca si client al nostru, esti extrem de important pentru noi si ne dorim sa iti recompensam loialitatea. Programul nostru de fidelitate se bazeaza pe totalul comenzilor din ultimele 6 luni. Pentru ca sistemul nostru sa iti poata aduna comenzile, trebuie sa fii intotdeauna logat in cont cand plasezi o comanda. Astfel, in functie de totalul comenzilor valide plasate in ultimele 6 luni, vei putea avansa in nivelurile de fidelitate si beneficia de avantaje mai mari. 

Nivelul Client Bronz – comenzi cumulate in ultimele 6 luni intre 500 RON si 999.99 RON – DISCOUNT 3%

Nivelul Client Argint – comenzi cumulate in ultimele 6 luni intre 1000 RON si 1999.99 RON – DISCOUNT 5%

Nivelul Client Aur – comenzi cumulate in ultimele 6 luni intre 2000 RON si 2999.99 RON – DISCOUNT 7%

Nivelul Client Platina – comenzi cumulate peste 3000 RON  – DISCOUNT 10%

Nivelurile incep cu valoarea totala a comenzilor valide plasate in ultimele 6 luni de 500 Ron. Odata ce ai atins aceasta suma, vei avea un discount la orice produs de pe site de 3%. Cat timp vei mentine totalul comenzilor cumulate in ultimele 6 luni de minim 500 lei, vei beneficia de discountul de 3%. Daca vei creste totalul comenzilor din ultimele 6 luni la 1000 lei, discountul va creste la 5%. Daca vei scadea din nou sub 1000 lei, dar peste 500, discountul va reveni la 3%. Si tot asa.

*contorizarea comenzilor si asignarea pe nivelurile de fidelitate se face doar o data pe zi, noaptea. Daca ai plasat azi comanda care te situeaza pe un anumit nivel, vei putea vedea discounturile aplicate incepand cu a doua zi.

*discounturile aferente nivelului tau vor fi aplicate direct pe site, astfel cand te vei loga vei vedea direct preturile cu discountul aplicat.

*discountul nu se aplica si produselor la promotie, cu pretul deja redus.

*comenzile anulate/returnate vor fi excluse din totalul comenzilor participante la program.

*acesta este un program de fidelitate pentru comenzile online. Cumparaturile din magazinul fizic nu sunt contorizate. 

*programul incepe din data de 23 august 2023. Incepand cu aceasta data, daca ai acumulat in ultimele 6 luni comenzile necesare pentru a intra in unul din niveluri, dupa ce te vei loga in cont vei vedea deja preturile cu discountul aferent.

*programul nu este destinat partenerilor business.