PROGRAM DE FIDELITATE

PROGRAM DE FIDELITATE GOTHICFAIRY.RO

 

Data incepere: 28.08.2021

 

Continut:

Se cumuleaza automat toate comenzile plasate online incepand cu 28.08.2021, iar la atingerea anumitor praguri valorice, se trimite pe mail un cod de discount, care poate fi folosit la urmatoarea comanda.

 

Pragul 1 – comenzile cumulate ating 500 LEI – DISCOUNT 40 LEI

Pragul 2 – comenzile cumulate ating 1000 LEI – DISCOUNT 80 LEI

Pragul 3 – comenzile cumulate ating 2000 LEI – DISCOUNT 150 LEI

Pragul 4 – comenzile cumulate 5000 LEI – DISCOUNT 250 LEI

 

Reguli si detalii:

*comenzile se cumuleaza in baza adresei de email introdusa la plasarea comenzii

*se furnizeaza pe mail un cod de discount care poate fi folosit la urmatoarea comanda (verificati si folderul Spam)

*exemplu calcul: Ana plaseaza o comanda de 350 lei, apoi dupa o saptamana inca o comanda de 250 lei. Dupa plasarea celei de a doua comenzi, a cumulat 350+250= 600 lei, si va primi pe mail un cod de discount de 40 lei, pe care il va folosi la a treia comanda. A treia comanda este de 450 lei, ceea ce inseamna ca are acum cumulat 1050 lei si va primi inca un cod de discount de 80 lei. samd

*daca nu se primeste codul de discount pe mail in maxim 24 ore de la atingerea pragului, va rugam sa ne contactati.

*comenzile trebuie plasate online, pentru a putea fi contorizate de sistem. Comenzile plasate telefonic, pe mail, pe whatsapp, sau in orice alt mod decat direct pe site-ul gothicfairy.ro nu vor putea fi contorizate si nu vor putea participa la programul de fidelitate.

*comenzile anulate vor fi excluse din totalul comenzilor participante la program. Sistemul trimite automat vouchere in baza comenzilor plasate, voucherul va fi valid insa doar daca nici una din comenzile datorita carora s-a ajuns la atingerea pragului respectiv nu este anulata.

*programul nu este destinat partenerilor business.