Transport si retururi

Gothic Fairy îți pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

  • Fancourier, pentru localitățile aflate în aria acestuia de acoperire. Dacă nu sunteți siguri ca localitatea unde doriți livrată comanda este în aria de acoperire a Fancourier, o puteti verifica pe site-ul lor, aici: https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf Coletul se livreaza la adresa indicata la finalizarea comenzii, de cele mai multe ori in 1-2 zile lucratoare de la expediere. In ziua livrarii veti primi sms de la Fan Courier. Curierul va incerca sa efectueze livrarea de 2 ori, astfel daca nu sunteti la adresa in ziua livrarii o puteti reprograma o singura data. Daca nici a doua oara nu sunteti gasiti, coletul mai sta 4 zile in depozitul Fan Courier, de unde poate fi ridicat. In 6 zile de la ziua expedierii, daca nu este ridicat, se intoarce la noi. 
  • GLS, pentru localitățile aflate în afara ariei de acoperire a Fancourier. Coletul se livreaza la adresa indicata la finalizarea comenzii, de cele mai multe ori in 1-3 zile lucratoare de la expediere. In ziua livrarii veti primi sms de la GLS. Curierul va incerca sa efectueze livrarea de 2 ori, astfel daca nu sunteti la adresa in ziua livrarii o puteti reprograma o singura data. Daca nici a doua oara nu sunteti gasiti, coletul mai sta 4 zile in depozitul GLS, de unde poate fi ridicat. In 6 zile de la ziua expedierii, daca nu este ridicat, se intoarce la noi.
  • Coletaria.ro, ridicare din puncte fixe - coletul este livrat in punctul de ridicare dorit, pe care il alegeti din lista afisata pe site la finalizarea comenzii. Puteti merge sa il ridicati in timpul programului de lucru al punctului de ridicare, program afisat la finalizarea comenzii. In ziua in care ajunge coletul la punctul de ridicare, primiti sms. Coletul va asteapta acolo 7 zile, daca nu este ridicat in aceasta perioada se intoarce la noi.
  • Ridicare din magazinul nostru din Bucuresti - Bd Magheru 10, intre Universitate si Piata Romana, langa hotel Ambasador, programul il gasiti aici: https://www.gothicfairy.ro/info/magazin-bucuresti. Colegii nostri de acolo va suna cand ajung produsele in magazin. Daca nu sunt ridicate in 7 zile, se intorc la depozit.

Comenzile cu produse care se afla pe stoc sunt expediate a doua zi lucratoare, celelalte in termenul specificat pe pagina fiecarui produs (in general in 7-10 zile de la plasarea comenzii). Daca produsele trebuie livrate pana la o anumita data, sau daca doriti expedierea produselor grupate pe masura ce sosesc, va rugam sa scrieti in comentariu la plasarea comenzii sau sa ne sunati.  Odata plecate de la noi, coletele se livreaza in general in 1-2 zile lucratoare. Excepție fac perioadele aglomerate din an (Craciun, etc) cand timpul de livrare al curierilor poate suferi modificari.

Costul livrarii iti va afisat pe masura ce adaugi produsele in cos si difera in functie de metoda de livrare aleasa si greutatea coletului.

Este important sa stii ca:

  • LA COMENZI PESTE 200 LEI, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT!
  • COSTUL LIVRARII ESTE MAI MIC LA PLATA CU CARDUL!

Daca apare ceva si vrei sa renunti la o comanda, te rugam sa ne anunti, de preferinta inainte sa expediem coletul. Costul tur-retur al unui colet, pe care il suportam daca nu il ridici, este de minim 30 de lei. Intelegem daca se intampla sa nu ridici coletul o data, dar daca se intampla de doua ori, vei fi trecut pe lista neagra si nu vei mai putea comanda pe site-ul nostru. 


RETUR: 

Dacă, din orice motiv, nu esti mulțumit de un produs pe care l-ai cumparat, poți să îl returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Te rugăm să ne suni la 0745.77.00.90 pentru a anunța intenția de retur. Pentru a putea returna produsul, acesta trebuie să aibă toate accesoriile cu care a fost livrat inițial, fără urmă de uzură, precum și ambalajul original. In maxim 10 zile de la primirea in buna regula a produsului, se va vira contravaloarea lui in contul bancar pe care te rugam sa ni-l furnizezi pe mail. Va trebui să suporți taxele de transport pentru retur, sau dacă ești din București îl poți aduce personal în magazinul nostru.

SCHIMB

Daca ai comandat marimea gresita pentru produsul tau (inele etc) schimbul este foarte usor! Ne anunti la telefon  0745.77.00.90, noi iti trimitem prin curier marimea corecta, iar cand ajunge curierul cu noul produs, trebuie sa il predai pe cel comandat initial. Suportam noi costul transportului tur-retur. Dorinta de shimb trebuie de asemenea anuntata in termen de 14 zile calendaristice din momentul în care produsul ți-a fost livrat de către curier.