Transport si retururi

Gothic Fairy (fandecor.ro) îți pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

  • Fancourier, pentru localitățile aflate în aria acestuia de acoperire. Dacă nu sunteți siguri ca localitatea unde doriți livrată comanda este în aria de acoperire a Fancourier, vă rugăm să ne contactați.
  • GLS, pentru localitățile aflate în afara ariei de acoperire a Fancourier. 

Comenzile cu produse care se afla pe stoc sunt expediate a doua zi lucratoare, celelalte in termenul specificat pe pagina fiecarui produs (in general in 7-10 zile de la plasarea comenzii). Daca produsele trebuie livrate pana la o anumita data, sau daca doriti expedierea produselor grupate pe masura ce sosesc, va rugam sa scrieti in comentariu la plasarea comenzii sau sa ne sunati.  Odata plecate de la noi, coletele se livreaza in general in 1-2 zile lucratoare. Excepție fac perioadele aglomerate din an (Craciun, etc) cand timpul de livrare al curierilor poate suferi modificari.

COSTUL LIVRARII ESTE MAI MIC LA PLATA CU CARDUL!

Grila de calcul în funcție de greutate pentru comenzi achitate cu cardul:
0 kg. - 0,20 kg.= 10 RON
0,20 kg. - 1 kg.=15 RON
1 kg. - 2 kg.= 19 RON
2 kg. - 4 kg.= 22 RON
4 kg. - sau peste= 25 RON

Grila de calcul în funcție de greutate pentru comenzi achitate ramburs:
0 kg. - 0,20 kg.= 15 RON
0,20 kg. - 1 kg.=20 RON
1 kg. - 2 kg.= 24 RON
2 kg. - 4 kg.= 27 RON
4 kg. - sau peste= 30 RON

LA COMENZI PESTE 200 LEI, AVETI TRANSPORTUL GRATUIT.

RETUR: Întrucât produsele noastre sunt fantastice, nu ni s-a întâmplat până acum, dar trebuie să te anunțăm: dacă, din orice motiv, nu esti mulțumit de un produs pe care l-ai cumparat, poți să îl returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Te rugăm să ne trimiți un mail pe office@fandecor.ro sau să ne suni la  0771387578 pentru a anunța intenția de retur. Pentru a putea returna produsul, acesta trebuie să aibă toate accesoriile cu care a fost livrat inițial, fără urmă de uzură, precum și ambalajul original. Va trebui să suporți taxele de transport pentru retur.

SCHIMBURIDaca ai comandat marimea gresita pentru produsul tau (inele etc) schimbul este foarte usor! Ne anunti pe mail office@fandecor.ro sau telefon  0771387578, noi iti trimitem prin curier marimea corecta, iar cand ajunge curierul cu noul produs, trebuie sa il predai pe cel comandat initial. Suportam noi costul transportului tur-retur.